brugsprenbekken
Train mee als het jou uitkomt voor € 4,- per keer! 5 x gratis per kwartaal voor leden.


Voor deze groep hoef je geen lid te zijn, niet aan te melden of wat dan ook. Als je mee wilt trainen, meld je je op onze verzamelplaats, de parkeerplaats achter de muur van Oranjerie van Hotel Groot Warnsborn. Tijd: 10.00 uur.

Jouw kans om te trainen onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer. Deze hoogwaardige en afwisselende training is een goede aanvulling op je eigen duurloop. Je verlegt je grenzen en verbetert je conditie en snelheid. In deze groep zijn niet alleen prestaties maar ook gezelligheid en lol belangrijk.

Loop jij de 5 km binnen 30 minuten? En ben je van plan om door te groeien naar 60 minuten? Dan heb je voldoende niveau voor deze groep.

Hoe ziet de training eruit?

Na de warming up volgt een loopscholing van 10-15 minuten met oefeningen voor een optimale looptechniek. De kern van de training bestaat uit een combinatie van duurloop-en intervaltraining. De trainingsvorm wisselt per keer: van fartlek, climaxloop tot piramide- of heuveltraining enz.

De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op zijn eigen niveau kan lopen.

Programma deze maand :

  • 06 april: Versnellingsloop Klaas Gubbels, bijv. 4 x 1600 m of 2000 m.

  • 13 april: Minutenloop 5 x 3'IL, 2'IL, 1' IK. P= steeds 1' SP= 2'.

  • 20 april: Startlocatie Bezoekerscentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170, 6871 VZ Renkum fartlek door het beekdal.

  • 27 april: De Koningsdagtraining: start 9:30 uur.

  • 4 mei: Fartlek Boschveld/Lichtenbeek.

Niveau: Beginners plus tot gevorderden. Minimaal loopniveau: 5 km in +/- 35 min.
Tijd: 10.00 tot ± 11.30
Plaats: Parkeerplaats achter de muur van Oranjerie van Hotel GrootWarnsborn
Kosten: € 4, per training. Strippenkaart 5 trainingen: € 16,-. Vijf keer gratis per kwartaal voor leden van Loopgroep Warnsborn. (Prijzen per 1 jan. '23)

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail trainer Albert!

In onderstaand filmpje, jaren geleden door mij gemaakt in opdracht voor de Nederlandse Atletiekunie voor de opleiding 'Hardlooptrainers loopgroepen" zie je trainingsvormen die je kan verwachten.


Je ziet, flink presteren kan gepaard gaan met veel loopplezier!