Papendalknipselorig

Start nu je voorbereiding voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen en de Derde Kerstdagloop in Arnhem. Schrijf je dan nu in voor de cursus!


Bereid je optimaal voor op wedstrijden en verbeter je loopprestaties


Een groep voor fanatieke lopers die trainen voor wedstrijden maar ook voor gevorderde lopers die hun prestaties willen verbeteren. Leren is bij deze groep heel belangrijk. Vooral het aanleren en bijhouden van het lopen op de juiste snelheid. Want lopers trainen vaak te snel en uiteindelijk weinig effectief met meer kans op blessures. Ook techniek, souplesse en frequentie zijn belangrijke elementen die je regelmatig in je training terug zult vinden.

Je krijgt een schema voor al je trainingen per week. De schema’s zijn afgeleid van die van Grete Koens en Honoré Hoedt (bondscoaches midden en lange afstand - Nederlandse Atletiekunie). Om de schema’s optimaal toe te passen zijn er regelmatig trainingen op de atletiekbaan.

Meld je onder aan voor één van de volgende cursussen:
 • Rondje Nederland
 • Marathon Rotterdam, Berlijn enz.
 • De Bedriegertjesloop
 • De Bridge2Bridge en Posbankloop
 • Zevenheuvelenloop (lees hier meer over Zevenheuvelenloop cursus)
 • Derde Kerstdagloop
 • En natuurlijk de loop die jezelf inbrengt!

Voor een cursus van 12 tot 13 weken betaal je € 45,50 euro. Daarvoor train je 3 maanden op donderdag en krijg je een schema om je perfect voor te bereiden op de wedstrijd. Je kunt zelf bepalen wanneer je de drie maanden wilt laten ingaan. Natuurlijk kun je ook het hele jaar lopen, dan betaal je per kwartaal maar € 35,50. Daarvoor kun je hieronder het inschrijfformulier downloaden.Wil je vaker dan één keer met Loopgroep Warnsborn meelopen dan kun je Superlid worden. Dan mag je met elke groep meelopen die geschikt is voor je hardloopniveau. Je betaalt dan € 41,50 per kwartaal. En ook belangrijk, de trainer zorgt ervoor dat er na de training thee is!
Schrijf je nu in: vast lidmaatschap, superlid of kwartaal lidmaatschap.

Trainingslocaties


In de zomer trainen we op en rond één van de mooiste landschappen van Nederland: Landgoed Warnsborn. Perfect geschikt voor hardlooptrainingen. Zoals bijvoorbeeld het rondje achter Hotel Groot Warnsborn. De Europese kampioenen op de 800 meter, Bram Som en Arnold Okken hebben hier getraind met hun trainers Koens en Hoedt. De omgeving heeft al enkele kampioenen voortgebracht en misschien ben jij de volgende?

In de winter trainen we in de wijken o.a. Hoogkamp/Burgemeesterswijk/Het Dorp en Park Sonsbeek. Elke week afgewisseld met trainingen op Papendal, waar we de ene keer op de baan trainen en de andere keer op het 2 km rondje dat naast de baan ligt.

Overzicht trainingslocaties per maand tijdens de zomerperiode:
 • 1e donderdag van de maand: Papendal, baan.
 • alle andere donderdagen, parkeerplaats, Oranjerie Groot-Warnsborm
 • Hou wel voor mogelijke veranderingen de website/email in de gaten!

Overzicht trainingslocaties per maand tijdens de winterperiode:
 • 1e donderdag van de maand: Papendal, baan.
 • 2e donderdag van de maand: Kerk Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan.
 • 3e donderdag van de maand: Papendal, baan.
 • 4e donderdag van de maand: Kerk Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan.
 • Eventueel een 5e donderdag van de maand: Kerk Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan
 • Hou wel voor mogelijke veranderingen de website/email in de gaten!


Wat zeggen lopers van Loopgroep Warnsborn zelf?
anoniem (34)


We hebben op de donderdag een gezellige groep, er wordt op een prettige manier training gegeven waarbij veel persoonlijke aandacht wordt besteed aan je loopstijl en techniek.
Daarnaast is het voor mij een motivatie om het lopen bij te houden.
De schema's die verstrekt worden vormen een goede basis ter voorbereiding voor een wedstrijd.
Joyce (39)


De vaste trainingsdag bij Loopgroep Warnsborn en het trainingsschema dat je krijgt, heeft mij houvast gegeven om het vol te houden, door te gaan en mezelf te verbeteren. Albert is een prettige trainer en coacht veel op een goede loopstijl. Hierdoor loop ik prettiger en makkelijker. De trainingen zijn zeer afwisselend net als de plekken waar we komen. Vaak verbaas ik me achteraf waar we helemaal hebben gelopen.
Naast de groepstrainingen loop ik nu 1 a 2 keer per week in mijn eentje en ook die trainingen zijn veel uitdagender en afwisselender.
Naam onbekend(..)


Enthousiaste trainer met oog voor detail. Ik ben door Albert meer bewust gaan lopen en dat heeft mij geholpen in het behalen van betere resultaten!