opdrukkenboom

Geef je hier op voor de core training die begint op maandag 11 mei, dan weet je zeker dat je mee kunt doen.Kijk onder wat de gevolgen van corona zouden kunnen zijn voor de cursus!

Uniek in Nederland:
twee trainingen in één. Krachttraining speciaal voor hardlopers en aansluitend een hardlooptraining. Alleen bij Loopgroep Warnsborn werk je in deze speciale training aan je kracht en core-stability om aansluitend toe te passen in je loopstijl tijdens de hardlooptraining. Core-stability is onmisbaar als je sneller wilt lopen en aan blessurepreventie wilt doen.


Een impressie van een Verheul fartlekbostraining zoals die gegeven wordt in Utrecht. Met veel oefeningen die ook in deze training voorkomen. De film is door mij, trainer van deze cursus, gemaakt en de beelden zullen als onderdeel terug te zien zijn die de trainer op de video, Herman Lenferink, en ik maken over de oefeningen in de Methode Verheul.

Met oefeningen van de Verheul methode en Pilates, werk je aan je kracht, controle en evenwicht. Een soort Bootcamp maar dan verfijnder en speciaal gericht op duursporters.

De hardlooptraining is een souplesse interval volgens de methode Verheul, de training bestaat uit het verwerken van soepel te lopen intervallen van 200, 400 of 1000 meter. De snelheid ligt daarbij in het overgrote deel van de trainingen aan de onderzijde van de anaërobe drempel (er wordt dus weinig met verzuring getraind), zodat de looptechniek zich kan verbeteren terwijl de belasting goed kan worden verwerkt. Dit maakt deze training uitermate geschikt voor zowel ervaren lopers als wel beginnende lopers. Ook als je veranderingen wilt invoeren in je loopstijl is dit het moment om daar mee te beginnen!

Voor wie: voor zowel gevorderde lopers als beginnende lopers. Tijd: maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur, Waar: verzamelen op parkeerplaats Oranjerie van Landgoed Warnsborn, Arnhem. Start: maandag 4 mei. Kosten: voor 10 lessen: niet leden € 53,. Leden Loopgroep Warnsborn € 43, Superleden Loopgroep Warnsborn: € 39,00 Benodigdheden: een fitnessmatje en een stopwatch. IVM Corona: voortijd doorgeven dat je aanwezig bent!

Ivm met corona kan het zijn dat de cursus later van start gaat en eventueel later eindigt. Daar zal ook de prijs op aangepast worden. Bijvoorbeeld als de cursus 9 weken duurt i.p.v. 10 weken wordt daar 1/10 van de prijs afgehaald. Enz.

Schrijf je nu meteen in voor de meest complete hardlooptraining in Arnhem!