HogeErfSneeuwfoto

De woensdagochtendtraining is 21 aug. Op de Posbank. Start 9 uur bij Paviljoen Posbank, of verzamelen 10 over half 9 bij elektrohuisje kruising Bakenbergseweg/Van Heemstralaan.

Begin de dag goed met een ochtend training in het bos

De woensdaggroep start als de andere groepen ‘s avonds weer in de wijk lopen. Dus train mee als je woensdagochtend vrij bent en toch lekker wilt hardlopen in het bos van Warnsborn.
Bij deze groep hoeft het nog niet zo ver en niet zo hard. De woensdaggroep is ideaal als je al een redelijke conditie hebt of net een hardloopcursus voor beginners hebt gedaan. De trainingen komen overeen met die van de dinsdaggroep. Het niveau ligt iets lager en de groep is kleiner. In deze gezellig groep staat plezier in beweging voorop en bouw je spelenderwijs je conditie op. Een ideale training om lekker relaxt de dag mee te beginnen!

Hoe zien de trainingen eruit?

De training bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Na de warming up volgt een loopscholing van 10-15 minuten met oefeningen voor een optimale looptechniek. De kern van de training bestaat uit een combinatie van duurloop-en intervaltraining.

  • Niveau: Beginners plus tot gevorderden.
  • Minimaal loopniveau: 5 km in +/- 35 min.
  • Tijd: 9.00-10.30
  • Plaats: Parkeerplaats Oranjerie Warnsborn.
  • Kosten: Vast jaarlidmaatschap € 35,50 per kwartaal, Superlid € 41,50 per kwartaal (mag je per week bij meerdere groepen trainen) of lid voor één kwartaal: € 45,50

Je kiest voor één van de beide dagen. Wil je beide dagen lopen dan kan dat als je aanmeldt als superlid.
Schrijf je nu in: vast lidmaatschap, superlid of kwartaal lidmaatschap.
In 90 minuten loop je gemiddeld 6 - 8 km. We eindigen met een cooling down en daarna is er thee!