De beginnerscursussen gestart

Op maandag 7 maart en woensdag 9 maart zijn de eerste Loopcursussen voor beginners bij Loopgroep Warnsborn gestart. De eerste les was vooral een kennismaking met elkaar, de opzet van de cursus en natuurlijk ook met met mij als trainer.
Het accent bij de training lag op het loopgevoel, de loopfrequentie -het aantal stappen per seconde, het streven is minimaal 3 per minuut-, rechtoplopen, lichaamszwaartepunt en optimaal gebruikmaken van de zwaartekracht. En niet vergeten de kracht van je gedachte! Denk jezelf vooruit!
En leuk, ik kreeg woensdag de 9e een nieuwe volger op Twitter @natuurlijkhl, en deze volger heeft een leuke internetwinkel gespecialiseerd in „blote hardloopschoenen”. Schoenen die het lopen op blote voeten ongeveer benaderen. En vooral voor de nieuwe talenten interessant, niet alleen voor schoenen, maar ook heel veel informatie over waar we mee bezig zijn geweest. Natuurlijk lopen, of pose-techniek, chi-running hoe je het maar wilt noemen. Heel handig om als naslagwerk te gebruiken. Dit is de website: http://www.natuurlijkhardlopen.nl

Na afloop in een horeca-establishment uitleg gegeven over de training, opbouw, en het doen van het huiswerk, met name de periodisering. Op de foto’s de bijna gehele groep van de woensdag. En sorry mensen van de maandag, ik hoop van jullie aankomende maandag een leuke foto te maken! Op naar les 2!


Woensdag1Woensdag3

Met dank aan Pizzeria La Bella, op de hoek Josef Israelslaan & Bakenbergseweg.
blog comments powered by Disqus